Huifkartochten

Wij verhuren een huifkar met plaats voor 35 volwassenen. Deze wordt voortgetrokken door een tractor, wat betekend dat u sneller rond kunt komen of op plaats van bestemming bent. Echter wordt er op een comfortabele manier gereden, wat betekend dat u in allen rust kunt genieten van de omgeving en ook uw drinken op de aanwezige tafels kunt laten staan zonder te morsen. De wagen heeft goede rijeigenschappen en is goed geveerd.

Bij mooi weer kunnen de zijwanden opgerold worden. U kunt de frisse buitenlucht dan goed opsnuiven. De zijwanden zijn aan delen op te rollen, waardoor u tochtvrij kunt zitten.

Bij minder mooi weer is er voldoende zicht rondom, de zijwanden zijn deels van transparant materiaal. Opstappen is makkelijk, de voetplaat zit laag. Voor mensen met een rolstoel kan er ruimte gemaakt worden.


Voor arrangementen bij ons kunnen wij u halen en brengen. Ook kunnen we u bij huis ophalen en naar een door u zelf gekozen plaats brengen en natuurlijk ook weer ophalen.

Een rondrit door de omgeving met drinken aan boord e.d. kunt u van uw verjaardag ook een mooie afwisseling maken. U bent er lekker tussenuit en zelfs tijdens het rijden kunt u prima met elkaar praten en genieten van de omgeving. Tijdens de rit kunnen we ook pauzeren op een mooi plekje in de omgeving. Echter zijn we wel aan grenzen gebonden. Voor verdere informatie kunt u ons bellen of mailen.

Achterzijde Huifkar Binnen in de Huifkar

Naast de toeristische routes kunnen we ook een programma op maat maken.