Dagrecreatie

Zoals eerder vermeld kunt u als recreant die gebruik maakt van de vele mooie wandel en fietstochten bij ons terecht om even 'bij te tanken'.

Maar ook als familie met een familie of verjaardagsfeestje, met vriendinnen of vriendengroep, bedrijfsuitje of buurtfeestje kunt u bij ons terecht.

Wij kunnen voor u een leuke dag organiseren, wat dacht u van om eens lekker bij u thuis opgehaald te worden met een 'Party express' een huifkar voort getrokken door een tractor en vervolgens via de mooiste wegen naar de 'Groene Pleisterplaats' te rijden.

U kunt hier of tijdens de rit genieten van een kopje koffie of ander drankje, met het hele gezelschap kunnen we verder gaan naar een prachtig particulier museum, waar u zich waant in de tijd van smidsvuren, weefgetouwen, klompenmakerijen, bedstee, en vlees in de wieme.
Ook zijn er mogelijkheden om eens rond te kijken en te luisteren hoe ze alcohol stoken en kaas maken.

Wat dacht u van een rondleiding met een boswachter door een prachtig natuurgebied, of een rondleiding met een gids door de binnenstad van Bredevoort.

Er zijn tal van mogelijkheden, misschien heeft u zelf een idee, laten we het samen doornemen.

Dagrecreatie Dagrecreatie

Na al deze activiteiten is er de mogelijkheid om te genieten van een BBQ die wij geheel voor u verzorgen.
Ook een warm en koud buffet is mogelijk.

Na dit alles kunt u weer netjes thuis gebracht worden met de Partyexpress.

Onze ruime tuin is hiervoor prima geschikt, de BBQ staat onder een prachtig met klimplanten bedekt onderkomen.

Binnen is ook plaats voor een wat kleiner gezelschap, deze ruimte is ingericht zoals het eerder bij opa en oma was. Dus met meubels en gebruiksvoorwerpen van de jaren 40-50 en natuurlijk voorzien van een houtkachel.

Een high tea kunnen we ook serveren na afspraak, het servies is ook van die tijd.

Dagrecreatie